Ne pregatim pentru o noua tabara tematica: Sinaia 5- 10 noiembrie 2012

 

 

In perioada  5 – 10 noiembrie 2012 se organizeaza o tabara tematica la Sinaia ( limbi straine, comunicare si arta teatrala, jocuri, drumetii. ) pentru elevi cl. I – IV.

Activitatile  vor avea loc in Complexul Casa Duca in vile modernizate, situate în centrul staţiunii, la doar 5 minute de telecabină. Camerele sunt dotate cu  băi proprii si televizor si spatiu de joaca in curte.   

 Tarif  :     700 RON

Tariful include: 5 nopti cazare in camere cu 4 locuri in vile, pensiune completa, cursuri de limbi straine, comunicare,  activitati recreative si o zi petrecuta la Aventura Parc din Brasov. Transportul se face cu  microbuzul.

Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice sau excursiile in imprejurimi.

Tabara se va incheia cu un carnaval si discoteca iar copiii vor primi o mapa -portofoliu de activitati si diploma de participare.

Inscrieri la  celestapopa@yahoo.com

Reclame

~ de taberetematice pe octombrie 3, 2012.

6 răspunsuri to “Ne pregatim pentru o noua tabara tematica: Sinaia 5- 10 noiembrie 2012”

  1. Pana cand se mai fac inscrieri la aceasta tabara?

    • Primim inscrieri pana la data de 15 octombrie 2012. Va rog sa luati legatura prin mail ptru mai multe detalii privind plata si necesarul de tabara. Va multumesc, prof. Celesta Popa

  2. Este obligatorie participarea la toate activitatile? Fiica mea nu stie foarte bine engleza si se teme sa vorbeasca in public.

    • Noi incurajam participarea copiilor la workshopurile noastre de lb engleza, insa tinem cont si de capacitatile individuale si de nevoile fiecarui participant. De aceea programul nostru este organizat in asa fel incat sa existe mai multe activitati simultane in cazul in care un copil nu poate/ nu doreste sa participe la o anumita activitate. Nu de putine ori au existat cazuri in care copilul, desi reticent la inceput, a dorit sa participe la activitati la care ezita sa participe din cauza timidatii ( la cursuri de teatru de ex).

  3. Am avut un copil care a fost in tabara cu copiii dvs anul trecut, insa anul acesta a trecut in cl a V-a si nu mai are vacanta de toamna. Cand mai organizati o tabara la Sinaia?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: